Skip to content

Applied Warehouses – växande svensk företagsgrupp inom det internationella investmentbolaget Applied Value Group.

I gruppen ingår bolagen Construction Value, Rullprofil, Lagerkomponenter och Nova Panelsystem. Med samlade krafter arbetar vi flexibelt och lösningsorienterat för att möta speciella behov i olika branscher och hos varje enskild kund.

Härutöver ingår även vårt amerikanska dotterbolag Division 5 Inc i Georgia, som är en fullserviceleverantör av hallar och byggkomponenter i stål för USA-marknaden.

Nyckelfärdigt koncept

Fokuserar på att leverera högkvalitativa stålprodukter och lösningar som är utformade för att möta behoven i olika branscher.

Construction Value

State-of-the-art steel halls

Construction Value levererar stålbyggnader och komponenter från välkända varumärken. Vi är specialiserade på stålhallar, där vi genom åren har fått stor erfarenhet. Vårt team innehåller konstruktörer och ingenjörer som följer varje projekt från början till slut.

Rullprofil

Rullprofil, professionalism och innovation

Med över 50 år i branschen är Rullprofil en av marknadsledarna inom rullformning. Rullformning är det mest kostnadseffektiva sättet att producera stora volymer av konsekvent noggranna metallprofiler och rör. Rullprofil är nu tillverkaren av våra helt nya Z-balkar för våra stålhallbyggnationer.

Lagerkomponenter

Lagerkomponenter erbjuder högkvalitativ metallbearbetning

Produktutbudet innehåller allt från verktygs- och förvaringsskåp till kundanpassade lösningar för kontor, trappor, mezzaniner och väggsystem. Lagerkomponenter är erkänt som en ledande aktör inom plåtbearbetning, med hög kompetens inom områden som laserskärning, stansning, robotsvetsning och målning.

Nova Panelsystem

Nova Panelsystem erbjuder moderna och kostnadseffektiva vägg- och takpaneler

Nova Panelsystem AB marknadsför och säljer isolerade vägg- och takpaneler till industribyggnader, hallbyggnader, lager, båthallar, ridhus, sporthallar samt kylrum och frysrum/fryshus