Skip to content

Applied Warehouses – mervärden genom samarbete

Genom att arbeta tvärfunktionellt och sporra varandra till ständig utveckling kan företagen i vår koncern skapa mervärden för våra kunder.

Nyckelfärdiga koncept

Vi erbjuder ökat mervärde och hållbarhet genom att erbjuda kompletta lösningar från stål- & byggprodukter till färdig byggnad med komplett materialhanteringssystem.

Construction Value

State-of-the-art steel halls

Construction Value levererar stålbyggnader och komponenter från välkända varumärken. Vi är specialiserade på stålhallar, där vi genom åren har fått stor erfarenhet. Vårt team innehåller konstruktörer och ingenjörer som följer varje projekt från början till slut.

Rullprofil

Rullprofil, professionalism och innovation

Med över 50 år i branschen är Rullprofil en av marknadsledarna inom rullformning. Rullformning är det mest kostnadseffektiva sättet att producera stora volymer av konsekvent noggranna metallprofiler och rör. Rullprofil tillverkar våra helt nya Z-balkar för stålhallsbyggnationer.

Lager Komponenter

Lager Komponenter erbjuder högkvalitativ metallbearbetning

Produktutbudet innehåller allt från verktygs- och förvaringsskåp till kundanpassade lösningar för kontor, trappor, mezzaniner och väggsystem. Lager Komponenter är erkänt som en ledande aktör inom plåtbearbetning, med hög kompetens inom områden som laserskärning, stansning, robotsvetsning och målning.

Nova Panelsystem

Nova Panelsystem erbjuder moderna och kostnadseffektiva vägg- och takpaneler

Nova Panelsystem AB marknadsför och säljer isolerade vägg- och takpaneler till industribyggnader, hallbyggnader, lager, båthallar, ridhus, sporthallar samt kylrum och frysrum/fryshus.